Aan de slag bij de Grebbelounge
Leerlingen van de talentrichting Economics & Social Business waren vrijdag 18 november gastheer bij restaurant de Grebbelounge in Renswoude. Samen met het personeel ontvingen zij familie en docenten.
Leren doen ze zo in de praktijk. Docent Chary Richardson: “Wij werken vanuit het principe learning by doing. Vandaar dat we ook met echte gasten hebben gewerkt, waarbij leerlingen leren om gasten te ontvangen, te serveren en uiteindelijk leren om gasten te binden aan je bedrijf.”
Ook de ondernemers Jochem van den Berg en Kees Haalboom zijn enthousiast en waren na afloop meer dan tevreden. “De leerlingen pakten het echt heel snel op,” zegt Jochem van de Berg. Wanneer Kees Haalboom wordt gevraagd waarom hij graag meedoet aan dit project, hoeft hij niet lang na te denken: “Als oud-leerling van het CLV is het fijn om iets terug te kunnen doen met alle kennis en kunde die ik in de loop der jaren heb opgebouwd. De basis daarvoor is tenslotte op het CLV gelegd.”
Met dank aan de Grebbelounge.